Au sucit mintile barbatilor! Iata cum au defilat moldovencele pe partiile din Romania

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Partieee! Frumoase si focoase mai sunt moldovencele de peste Prut.

Au sucit si capetele si mintile romanilor cand au iesit pe partie. Pai cum sa nu se uite bietii oameni, cand fetele au adus cu ele ultima moda? Nu de la Paris, ci direct de la Chisinau! Frumoasele de peste Prut si-au revenit repede dupa petrecerile de Craciun.

Nu au pierdut timpul cu somnul. S-au aranjat, s-au machiat si au pornit spre partie. Au alunecat pe schiuri mai ceva ca intr-o defilare de moda pe catwalk.

Moldovencele au respectat ca la carte principiul: o femeie trebuie intotdeauna sa arate bine, indiferent de situatie. Au lasat in urma multe suspine in inimile barbatilor.

Moda pe partie s-a schimbat fata de acum doi ani. Nu mai sunt la moda nici tocurile si nici pantalonii scurti. S-a pastrat in tinute doar imprimeul. Unele domnisoare nu au avut tocmai tinuta potrivita pentru o tura pe schi, dar macar s-au imbracat confortabil si in ton cu moda.
Din nou, in tendinte pare a fi imprimeul. Neaparat de felina. De la hainute pana la gentute, leopardul a fost tema iernii.

Cine nu a preferat imprimeul, a ales culoarea sezonului: roz. Fetele s-au asortat de la ochelari pana la costumul de schi si au stralucit pe partie. Nici ucrainencele nu s-au lasat mai prejos. Pentru ele, caciula de blana a fost fita sezonului.

Ei, dar si bucurestencele au venit aranjate ca la carte! Cu cizmulite rosii ca focul.
Daca la capitolul moda fetele sunt in top, cand vine vorba despre schiat situatia se schimba. Nu multe stapanesc arta echilibrului. Dar mai au timp sa invete sa schieze. Stau in Romania pana la sfarsitul acestei saptamani.
##VIDEO97123##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.