Alarma! Gabi Cristea s-a ingrasat 4 kilograme!

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Dupa ce a reusit ceea ce unii considera imposibilul, sa slabeasca spectaculos si sa dea jos in cateva luni zeci de kilograme, Gabriela Cristea a pus inapoi.

E drept, doar patru, dar nu se lasa si le declara razboi! Or fi ele doar patru kilograme, dar Gabi Cristea spune ca sunt suficient de multe pentru ca "alerta" sa porneasca, iar ea sa se decida sa revina la regimul sau de viata echilibrat.

"Am luat patru kilograme de Sarbatori. Uite ca a fost posibil! M-am rasfatat si am gustat din toate cate putin. De fapt, de la inceputul lui decembrie imi cam fac toate poftele, iar dupa Sarbatori, in ianuarie, cand m-am urcat pe cantar, acesta mi-a indicat un plus de patru kilograme.

Nu m-am speriat. Am trecut imediat la dieta mea, am renuntat la rasfaturi si cred ca in doua saptamani voi ajunge la greutate ideala. De patru zile mananc peste si deja am pierdut un kilogram si jumatate. Deja imi cunosc organismul si stiu cum sa procedez", a declarat Gabi Cristea pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cat de curand, prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine", de la Kanal D, sustine ca se va intoarce in sala de sport si isi va relua antrenamentele

de cardio si tonifiere.