COD GALBEN de ceata in aproape toata tara. Curse aeriene afectate de conditiile meteo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:02

Bucurestiul si aproape toate judetele tarii sunt sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si pe autostrazile A1, A2 si A3 vizibilitatea fiind redusa intre 200 si 50 de metri, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cinci curse aeriene interne si externe operate pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj sunt afectate, joi, din cauza cetii, patru fiind intarziate, iar una redirectionata spre Aeroportul din Targu Mures.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare nowcasting cod galben de ceata pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Dambovita, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Braila, Buzau, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Bacau, Vrancea, Botosani, Galati, Neamt, Vaslui, Iasi, Alba, Mures, Harghita, Brasov, Sibiu si Covasna, valabila pana la ora 11.00.

Ceata reduce vizibilitatea sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri si in Dobrogea, precum si in judetele Maramures si Cluj.

In unele zone din judetele avertizate cu cod galben, ceata este asociata cu burnita si chiciura. Cinci curse aeriene operate pe Aeroportul "Avram Iancu" din Cluj, afectate de ceata

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Reprezentantii Aeroportului International "Avram Iancu" din Cluj au declarat, joi, ca este vorba despre curse spre si dinspre Bucuresti, Eindhoven sau Viena.

"Avem joi dimineata cinci curse aeriene afectate de ceata de pe Aeroportul International «Avram Iancu» Cluj. La sosiri, cursa Wizz Air care trebuia sa aterizeze miercuri seara, la ora 23.10, este programata sa ajunga joi dupa-amiaza, la ora 15.15, cu o intarziere de circa 16 ore, iar cele doua curse ale Tarom de la Bucuresti, care trebuia sa aterizeze la orele 8.40, respectiv 9.05, sunt intarziate. La plecare, cursa Tarom de Viena, care trebuia sa decoleze la ora 9.05

este intarziata, iar cursa Wizz Air spre Eindhoven, care trebuia sa plece la ora 10.30, a fost redirectionata la Targu Mures", au spus sursele citate.

Potrivit reprezentantilor aeroportului clujean, in cursul zilei de joi, din cauza cetii, si alte curse aeriene vor fi intarziate, anulate sau redirectionate.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.