Prajitura "Petre Roman"! Iata cum se prepara deliciul care l-ar da pe spate pe fostul premier

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Va mai amintiti cat de calduros l-au intampinat fetele de la Apaca pe Petre Roman la inceputul anilor '90? L-ar fi mancat, nu alta.

Ei bine, acum au ocazia- la propriu. O gospodina din Arad mizeaza pe farmecul fostului premier. Ca sa-l impresioneze, desi nu au apucat sa-l cunoasca vredata, gospodinele au gandit o reteta dulce ca mierea, care sigur l-ar da pe spate pe fostul premier, chiar si acum.

Doamna Cornelia nu tine secreta reteta. Aflati de la noi cum se face. In primul rand, notati ingredientele: noua oua (se separa albusul de galbenus), noua linguri de apa, 18 linguri de zahar si 18 de faina din care se fac 3 foi.

Adaugati si praf de copt. Si, atentie cand puneti faina!

"Amestecam de jos in sus!", ne spune gospodina. Prajitura "Petre Roman" se face din 3 foi de blat, crema de budinca si caramel. Ce sa mai: o delicatesa! Pentru foi, se pregateste o crema de zahar ars, care ii da desertului un gust aparte.

Pentru ca totul sa iasa perfect, simultan, pregatim crema de budinca. Vedeti reteta integral si alte trucuri in materialul filmat de colegii nostri!
##VIDEO97253##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.