Madalin Ionescu, asaltat pe strada de curiosi

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 26 aug 2021, 09:30

De cand a izbucnit scandalul infidelitatii Biancai Dragusanu, Madalin Ionescu a inceput sa resimta din plin efectele mediatizarii excesive a acestui subiect.

In urma cu doua zile, pe cand isi rezolva unele probleme la Directia Taxe si Impozite, prezentatorul show-ului “WOWbiz”, de la Kanal D a fost acostat de curiosi.

“Sa ma ia pe sus, nu alta. Incepand cu persoanele aflate la rand si terminand cu doamna de la ghiseu, toata lumea dorea sa stie ce se intampla cu Bianca Dragusanu. Desi nu m-am lansat in discutii si le-am explicat tuturor ca tot ce aflam noi, echipa, prezentam in cadrul show-ului nostru, la “WOWbiz”, persoanele care ma chestionau se purtau cu mine de parca stiam ceva si nu voiam sa

le spun. Cand am iesit din cladire si credeam ca am scapat, m-a acostat un alt om in parcare care m-a intrebat daca l-am gasit pe Cristea si cand il aratam. Sunt uimit de cat interes starneste acest subiect in randul populatiei”, a declarat Madalin Ionescu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe Madalin Ionescu il puteti urmari prezentand, alaturi de Adelina Pestritu, show-ul  “WOWbiz”, difuzat de luni pana joi, de la 22:15, numai la Kanal D.