Cove: “Daca ati sti cat ma chinui aici…”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii Bingo Romania, de la Kanal D, si-a inceput anul pe plaja, la soare, inconjurat de palmieri.

Departe de frigul din Romania, Cove isi incarca acum bateriile impreuna cu sotia lui, Florentina, in Bali.  Cei doi sunt insotiti in aceasta destinatie exotica de nasii lor de cununie, Eduard si Adriana Jighirgiu.

Cove se va “teleporta” din Bali in platoul emisiunii “Bingo Romania”!

In prima editie “Bingo Romania” din acest an, Cove a intrat in direct, prin telefon, cu Niculina Stoican si Andrei Coman, cei doi colegi alaturi de care prezinta emisiunea, si i-a sfatuit, in gluma, sa nu il invidieze pentru ca el se bucura inca de concediu.


“Daca ati sti cat ma chinui eu aici, stau toata ziua la soare, ma bate in cap. Ma cheama oamenii astia sa-mi faca masaj, sa-mi aduca nu stiu cate cocktail-uri. Mi-e asa de rau! Abia astept sa ma intorc in campul muncii. Voi credeti la e asa usor sa fii plecat in concediu? ”, a declarat Cove.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Niculina i-a urat sa revina in tara cu mostenitori.

“Sa fiti fericiti, sa va bucurati de vacanta si abia asteptam sa va intalniti cu barza si sa ne dati anuntul ca urmeaza sa aveti  tripleti!”, a spus Niculina Stoican. Pentru ca toti telespectatorii ii vor simti lipsa, producatorii emisiunii “Bingo Romania” au gasit o solutie ingenioasa pentru a-l aduce pe Cove in platou de la mii de kilometri distanta. Despre ce este vorba, vedeti duminica, la Kanal D.

Nu ratati, duminica, 12 ianuarie, de la ora 15.00,  emisiunea “Bingo Romania”,  la Kanal D.