CUTREMURATOR! Proaspat tatic, MORT din cauza unei SUPRADOZE de SOMNIFERE. Barbatul voia sa nu mai auda plansetele copilului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 02:10

Caz socant in Marea Britanie! Un tatic care suferea de insomnie a murit din cauza unei supradoze de somnifere.

Jason Nock, in varsta de 41 de ani, suferise de insomnie de cand se stia. In ultimul timp, insa, aceasta se agravase, iar barbatul pierdea multe nopti din cauza ca fetita lui de numai un an, obisnuia sa planga des.

Barbatul si-a comandat online niste somnifere pe baza de morfina. Pentru ca voia sa doarma profund, sa nu se mai trezeasca cand aude fetita plangand, proaspatul tatic a luat mai multe pastile.

Din pacate, insa, doza s-a dovedit a fi fatala.

Partenerei sale i s-a parut suspect ca nu s-a trezit dimineata, l-a verificat si si-a dat, apoi,  seama ca e ceva in neregula. A chemat ambulanta, insa Jason a murit la spital. Medicii nu l-au mai putut salva! Analizele au aratat ca barbatul avea in sange o substanta al carei nivel de toxicitate era de patru peste doza fatala.


Medicii au tras un semnal de alarma persoanelor care obisnuiescs a-si comande medicamente fara reteta de pe internet. Majoritatea sunt toxice, iar uneori chiar si o pastila in plus poate fi fatala. Pacientii care sufera de insomnie ar trebui sa stie ca tratamentele pentru aceasta afectiune provoaca dependenta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.