CUTREMURATOR! Urmeaza sa isi intalneasca tatal care i-a UCIS mama si fratele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Presupusul asasin din Texas, Camil Matase va fi extradat in SUA.

Acolo il asteapta intalnirea cruciala cu singurul fiu ramas in viata. Ce are sa-i spuna Teo tatalui sau aflati  dintr-un interviu filmat in exclusivitate de Stirile Kanal D.

A socat o intreaga lume, insa, acum va avea parte de cea mai grea intalnire. Inginerul Camil Matase, acuzat ca si-a omorat, in America, sotia si pe unul dintre fii, urmeaza sa-si revada unicul copil ramas in viata.

Ce o sa-i spuna Teo tatalui acuzat ca i-a ucis mama? Nici macar nu-si mai recunoaste propriul tata: "Mi-a spus ca ma iubeste …Dintr-o data mi se pare ca nu mai

vorbesc cu tatal meu, ci cu o persoana, dar nu e ciudat, vorbesc cu el si vorbim despre lucrurile pe care trebuie sa le facem. Adica, trebuie sa facem asta, asa ca o sa-i duc niste lucruri de care are nevoie".

Cat despre episodul in care Camil Matase a plans, iata ce spune fiul ramas in viata: "e ciudat, ca nu l-am vazut pe tata plangand. Poate odata, de doua ori, in toata viata mea.
Probabil exista remuscari".

Ramas singur pe lume, Teo incearca acum sa-si reconstruiasca viata. Pentru el, noua familie e compusa din prietenii si profesorii de la scoala: "Adevarul e ca de Craciun nu m-am gandit la asa ceva, am fost cu o familie frumoasa si m-am simtit foarte bine si chiar m-am simtit bine cu ei, de Craciun". Insa lipsa mamei este cumplita.

"Anul Nou a fost ciudat pentru ca am fost cu aceiasi oameni si prieteni romani si a devenit ciudat pentru ca mi-am dat seama ca nu o sa primesc niciun telefon de la mama si
mi am spus: <>”
Si, sa nu va imaginati ca a trece printr-o asemenea tragedie, e usor…
A mers chiar si la un psihiatru. Chiar daca tatal sau l-a lasat fara familie, Teo nu renunta:

„ Trebuie sa vorbim, sa facem asta fata in fata. Si probabil va fi bine si pentru el sa ma vada. O sa fiu bine, o sa trec peste toate, nu? Probabil!”.

class="content-readmore">Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si >”
Si, sa nu va imaginati ca a trece printr-o asemenea tragedie, e usor…
A mers chiar si la un psihiatru. Chiar daca tatal sau l-a lasat fara familie, Teo nu renunta:

„ Trebuie sa vorbim, sa facem asta fata in fata. Si probabil va fi bine si pentru el sa ma vada.
O sa fiu bine, o sa trec peste toate, nu? Probabil!”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: