Au vrut sa se distreze, au ajuns la spital! GRAV ACCIDENT pe partia de schi din Paltinis

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 00:40

Chiar daca nu a nins inca in Romania, sunt anumite locuri unde sunt partii special amenajate pentru sporturile de iarna.

##VIDEO97706##Doi tineri si-au luat saniuta si s-au aventurat pe o partie de schi. Dar au ajuns intr-un final la spital. Nu au facut accident cu schiorii pentru ca accesul in zona nu era permis. Partia era, asadar, doar a lor! Si-atunci, va intrebati, cu siguranta, cum de au ajuns in stare grava, la spital?!

Partia de schi din statiunea Paltinis pe are au ales-o cei doi tineri din Aiud avea zapada inghetata si era presarata cu multi stalpi de teleschi.

N-au apucat sa se bucure prea mult ca au si intrat, cu tot cu sanie, intr-un stalp de teleschi.

Pentru ca se aflau sus pe partie, cei doi raniti au fost adusi de salvamontisti, la baza cu ajutorul unui utilaj de tasat zapada. Apoi au fost preluati de o ambulanta SMURD.

Administratorii partiei sustin ca cei doi tineri au fost avertizati ca accesul in zona nu este permis.

Cei doi turisti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Sibiu. Apoi fata a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din Targu Mures.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.