Cand apare Dorel, DEZASTRUL e garantat. Vezi ce EROARE STUPIDA a facut soferul unei basculante!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Cand apare el in peisaj, e clar ca ceva se va intampla! Dorel a devenit deja un simbol si nu inceteaza sa ne uimeasca! N-o sa va vina sa credeti ce a mai facut de aceasta data!

##VIDEO97710##Se gaseste o groapa, se ia un camion, se adauga si cativa „Dorei” si se pune totul pe marginea unei sosele! Iar reteta dezastrului este garantata! Un grup de muncitori trebuie sa astupe o groapa. Nimic difici, ati spune. Mai intai, se asigura ca basculanta cu pamant vine in locul in care trebuie.

In timp ce basculanta se pozitioneaza in fata gropii, unul dintre muncitori isi ia pozitia de supraveghere.

Nu vrea sa apara ceva neprevazut. Atentia lui are, insa, o limita, pentru ca, desi priveste atent operatiunea, omul nu observa ca bena are o problema si se dezechilibreaza. Cateva secunde mai tarziu se intampla „minunea”. Soferul basculantei sesizeaza probabil ca exista o problema, asa ca incearca sa redreseze bena.

Cand traiectoria parea sa fie cea potrivita, camionagiul incepe sa rastoarne pamantul. Dar, surpriza! Rar iti este dat sa vezi asa ceva! Sa cada intreaga incarcatura, cu tot cu bena, nu e lucru usor de realizat.
Pana si pe unul dintre cei trei muncitori l-a luat total prin surpindere.

Noroc ca omul a fost iute de picior si a reusit sa se fereasca la timp. Altfel, risca sa fie zdrobit sub greutatea basculantei! Ce-i drept, ca sa lucrezi in astfel de conditii ai nevoie de mult sange rece si stapanire de sine! Patronii probabil ca isi testeaza serios angajatii ca sa vada daca fac fata stresului in conditii limita.


Iar muncitorul vinovat, pesemne ca a trecut toate testele. De cat calm da dovada in fata unui asemenea incident! Niciun fir de par nu i se clinteste! Asa ceva chiar ca este de invidiat! Daca toti Doreii din campul muncii ar fi la fel ca el, nu stim, zau, ce s-ar alege de santierele patriei!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.