Valentina Pelinel, pregatita sa devina mamica. Ce zice Cristian Boureanu?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Ce-i lipseste unei femei la 33 de ani care e deja casatorita cu jumatatea ei? Frumoasa Valentina Pelinel ne marturiseste de ce nu are copii inca!

##VIDEO97773##Cristian Boureanu o iubeste ca pe ochii din cap pe Valentina! Desi are o fata, pe Ioana, din casatoria anterioara, politicianul isi doreste sa devina din nou tata. Si daca ar fi gemeni ce bine ar fi! Genetic e posibil. Numai ca planurile lor nu s-au concretizat. Inca.

Pot sa spun ca sunt pregatita! M-am mai maturizat si eu, eram copilaroasa, imi placea sa fiu eu in centrul atentiei.

Eu sa fiu si copilul, si femeia ”, ne-a declarat Valentina. E o adevarata loterie sa-ti gasesti sufletul pereche. Insa cuplul Boureanu-Peliniel a tras lozul cel mare.

Cei doi sunt de nedespartit. S-au cunoscut in decembrie 2004 si s-au casatorit in iunie 2007. Relatia lor nu este, insa, implinita fara un copil. Si ce va face oare Valentina cu silueta ei de invidiat in cele 9 luni de sarcina? Frumoasa blondina stie in ce se baga:

Nu stii cum iti raspunde corpul, e o loterie.
Practic, fiecare e altfel si o sa ma repliez ca nu am incotro!
” El, este in schimb de mult pregatit sa fie din nou tata. La asa declaratii este de asteptat ca in cursul acestui an sa aflam ca sotia lui Boureanu este insarcinata pentru prima data.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta