JAF de zeci de mii de euro! Femeie ATACATA pe strada cu un cutit in timp ce mergea sa achizitioneze un apartament

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Nici urma de agresorul din Galati! Barbatul care a injunghiat o tanara si a fugit cu banii ei de apartament parca a fost inghitit de pamant!

##VIDEO97919##Nimeni nu stie unde sa-l gaseasca, iar politia il cauta acum doar dupa descrierile victimei. Doua surori urmau sa se intalneasca cu reprezentantul unei agentii imobiliare si cu proprietarul unui apartament pe care intentionau sa-l cumpere.

Fetele nici nu si-au dat seama ce le-a lovit! Nici nu au ajuns bine la locul in care ar fi trebuit sa se intalneasca cu respectivul agent imobiliar, ca au si fost luate prin surpindere de agresor.

Atacul a fost atat de rapid, incat cele doua surori abia au apucat sa-l zareasca pe barbat.

Una dintre fete a fost injunghiata, iar agresorul s-a facut nevazut cu tot cu geanta in care erau banii pentru apartament. In total, 53 000 de euro. Totul s-a petrecut in miezul zilei, chiar in fata unei scoli, insa nimeni nu a vazut atacul.

Sora victimei a intrat in panica atunci cand a vazut-o pe aceasta intinsa pe jos si nu a mai asteptat ambulanta.

A oprit un sofer din trafic si a mers direct la spital. Norocul victimei a fost ca in graba de a scapa neprins, agresorul i-a aplicat o lovitura superficiala, iar fata se afla acum in afara oricarui pericol.

Cum nimeni nu a vazut atacul, singurul indiciu ale politistilor este descrierea pe care o au de la cele doua surori. Politistii l-au cautat peste tot, insa degeaba. In cazul in care va fi totusi prins, barbatul risca sa stea 15 ani dupa gratii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta