Momente DIFICILE pentru Gigi Becali! Latifundiarul le-a cerut judecatorilor sa il lase sa se opereze la Viena

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 22:50

Se pare ca i-a ajuns cutitul la os lui Gigi Becali. Mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa se opereze de hernie de disc. Insa nu oriunde, ci tocmai la Viena! Asa ar vrea el!

##VIDEO97921##Inca din luna octombrie a anului trecut, Gigi Becali se plangea judecatorilor ca-l supara coloana. Iar de atunci si pana acum situatia lui s-a inrautatit. Atat de tare incat nici macar nu a mai putut fi adus la Instanta! Se pare ca de data aceasta nici macar divinitatea nu l-a mai putut ajuta pe latifundiar.

Medicina, insa, si-a spus cuvantul! Asa ca tot ce ramane de facut in aceasta situatie, ar fi operatia.

Iar Gigi isi doreste servicii de cea mai buna calitate. Daca i se va permite se va duce chiar si la Viena pentru o astfel de inteventie!

Pe 29 ianuarie, Tribunalul Constanta va decide in legatura cu expertiza medicala la care va fi suspus Gigi Becali. Abia apoi se va discuta legat de o eventuala eliberare conditionata din pricini medicale. Gigi Becali nu este singurul care a avut de suferit dupa ce a fost incarcerat.


Nati Meir si-a pierdut si cativa dinti in inchisoare si a tot acuzat ca sistemul penitenciar ii dauneaza grav sanatatii. Si Bercea Mondianul a sustinut acelasi lucru, acuzand ca problemele sale de sanatate s-au agravat de cand a fost inchis.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.