Asistenta medicala care a INGROZIT lumea! S-a pozat alaturi CADAVRE, iar mai apoi a postat fotografiile pe internet

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 22:35

Ritual pagan? O asistenta medicala satanista s-a pozat fara teama alaturi de cadavrele pacientilor morti, iar mai apoi s-a laudat pe internet cu asta.

Blaze Binder, o asistenta medicala in varsta de 37 de ani din Elvetia, a recunoscut ca este satanista dupa ce autoritatile au lansat o ancheta disciplinara in cazul ei. Femeia s-a pozat la morga, in diferite ipostaze, alaturi de cadavrele pacientilor decedati, iar mai apoi s-a laudat cu asta pe internet.

Imaginile au ingretosat o lume intreaga caci profilul ei este public pe retelele de socializare. Asistenta satanista spune despre ea ca este hot de suflete, pe care, chipurile, le colectioneaza.

In momentul postarii fotografiilor socante, asistenta satanista le-a cerut prietenilor parerea: sa spuna daca pozele sunt pe bune sau sunt trucate. Majoritatea au fost cutremurati cand au aflat adevarul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O asociatie medicala din Elvetia s-a declarat de-a dreptul socata de faptele asistentei sataniste. Declaratiile lui Blaze Binder pentru Huffington Post, cand a fost intrebata de gestul ei, au fost uluitoare:" De ce nu pot posta tot ce vreau eu pe Facebook? E profilul meu.

Cei care nu vor sa vada asa ceva sa nu se uite. Moartea e ceva normal. Mor oameni in fiecare zi. Nu inteleg de ce lumea este atat de socata
".