REVOLTATOR! Politisti surprinsi in timp ce LOVEAU un om incatusat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

E greu sa-ti stapanesti intotdeauna nervii! Dar de aici pana la a lovi un om incatusat e cale lunga, chiar daca te insulta. Avem imagini clare in care se vede cum au pus la punct politistii un scandalagiu!

##VIDEO97974##Sunt doua echipaje de politie, unul de la Rutiera, celalalt de la Ordine Publica. In total, 6 politisti. Care este misiunea lor? Sa incatuseze un barbat care tulbura linistea publica, certandu-se cu nevasta in mijlocul drumului. Nimic neobisnuit, nu? Asa ceva se intampla in fiecare noapte.

Barbatul se infurie, insa, si mai tare cand da cu ochii de oamenii legii si, se pare, arunca spre ei o sticla de apa.

Cu ceva efort, oamenii legii reusesc sa-l incatuseze si sa-l urce intr-una din masini.

Politistul care se urca pe bancheta din spate, alaturi de suspect, este imbracat cu o geaca reflectorizanta. Asa ca il identificam usor, chiar daca imaginile sunt filmate de la distanta. Miscarea care se distinge prin luneta este clara. Politistul ii aplica celui incatusat o lovitura puternica. Imaginile nu mint!

Reporterii Kanal D le-au aratat sefilor din politie imaginile surprinse in urma cu doua zile in zona Lizeanu din capitala.

O ancheta a fost demarata pentru a se stabili cine a gresit! Din primele informatii, se pare insa ca suspectul a mai avut de-a face cu politia. Are antecedente penale. A fost condamnat pentru furturi din locuinte.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii