Alexandru Ciucu: "Un doctor era oricand pregatit in caz ca mi se facea rau in sala de operatie"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au devenit parinti duminica. Cei doi sunt in al noualea cer si se bucura ca visul lor de a fi parinti s-a indeplinit.

Alexandru Ciucu a venit la emisiunea WOWbiz unde a vorbit despre bucuria de a fi tata. Alina este in continuare internata in spital, dar a facut cateva declaratii prin telefon.

"Suntem bine. E ceea ce imi doream cel mai mult pe lumea asta. Imi doream sa devin mamica. Sper sa avem o familie mai mare. E o perioada mai delicata. Am nascut prin cezariana, fetita nu a vrut sa se intoarca.

Eu imi doream sa nasc natural", a spus Alina.

"M-am simtit in siguranta stiindu-l pe Alex in sala de operatie. Medici au avut grija de noi, noi am avut grija de noi. Am recoltat si celulele stem", a mai declarat Alina.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Nu mi s-a facut rau in timpul sarcinii.

NU am filmat nimic fiindca nu am putut. Nu mi s-a parut ok, a fost un moment intim. Nu cred ca as vrea eu, Alina si fiica noastra sa ne uitam vreodata la o astfel de filmare. Eu imi doream sa vad, sa inteleg ce se intampla. Cand a iesit copilul, totul a devenit emotional, lacrimile au inceput sa curga. Alina plangea deja. E ceva cu care nu te-ai mai intalnit niciodata", a spus Alex Ciucu.

"Eu cred ca fetita seamana foarte bine cu Alexandru. E fata lui tata. Doarme noaptea. E cumintica, e voinica, se adapteaza la viata pe care a inceput-o", a spus Alina.

"Pai are parul lung deja. Are o claie de par negru ca al meu. Am conceput fetita la Viscri, dupa Paste", a completat Alex.