EXCLUSIV! Iata mesajele pe care le primea roscata de la Cristea pe vremea cand era cu Victor Slav!Cum incerca Printul sa o recucereasca

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

WOWbiz.ro a intrat in posesia unor mesaje siropoase trimise de Cristea, in care el incerca sa ii spuna divei ca o iubeste la nebunie si ca nici o femeie nu ar putea sa ii ia locul in inima sa vreodata!

“Vreau sa te am alaturi, sa fim un echilibru pentru amandoi, linistea si increderea in noi, sa ne sustinem in tot ce ne propunem impreuna, sa ne asezam la casa noastra, sa facem o familie, sa construim impreuna, ca o familie sigura pe ea, sa ne daruim totul si cu totul unul altuia, asta vreau, asta imi doresc si asta este tot ce conteaza…”, spunea Adi in unul dintre mesajele destinate Biancai pe care i l-a trimis in iulie 2013, atunci cand roscata se pregatea de nunta cu Victor Slav.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Intr-un alt mesaj, Cristea banuia ca prin actiunile lui ii va face rau roscatei, insa tot nu vroia sa o piarda! “Si daca ai suferit din cauza mea si poate o sa mai suferi… imi pare rau… inca esti in mine”, ii spunea el Biancai, apoi marsa si pe ideea ca in relatia cu diva a gresit, dar si-a dat seama si vrea sa indrepte lucrurile.

“ Oamenii evolueaza, se schimba, isi dau seama ce vor, ce conteaza, unde vor sa ajunga!”