Prajitura espresso de ciocolata

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 01:08

Cost estimativ: 30 lei pentru 4 persoane

 

Prajitura espresso de ciocolata
Cost estimativ: 30 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
200 g ciocolata neagra
50 g unt rece
100 ml smantana pentru frisca
O portocala
O lingura miere
Frisca batuta si cacao pentru ornat
Mod de preparare
Se pune smantana la fiert cu coaja de portocala, se adauga mierea si se ia de pe foc cand a fiert.
Se strecoara peste ciocolata zdrobita si se amesteca cu o spatula pana cand se omogenizeaza si ciocolata se topeste.
Se adauga untul si se incorporeaza cu grija.
Se toarna in cescute de espresso, apoi se da la rece timp de o ora.
Se scot si se orneaza cu frisca batuta si se pudreaza cu cacao

Ingrediente

200 g ciocolata neagra
50 g unt rece
100 ml smantana pentru frisca
O portocala
O lingura miere
Frisca batuta si cacao pentru ornat


Mod

de preparare


Se pune smantana la fiert cu coaja de portocala, se adauga mierea si se ia de pe foc cand a fiert.
Se strecoara peste ciocolata zdrobita si se amesteca cu o spatula pana cand se omogenizeaza si ciocolata se topeste. 
Se adauga untul si se incorporeaza cu grija. 
Se toarna in cescute de espresso, apoi se da la rece timp de o ora.Se
scot si se orneaza cu frisca batuta si se pudreaza cu cacao.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.