Oana Roman, in culmea fericirii! Fiica fostului prim ministru s-a casatorit cu tatal copilului ei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

A sosit ziua cea mare pentru Oana Roman! Fiica fostului premier Petre Roman se casatoreste, astazi, cu logodnicul sau, Marius Elisei.

##VIDEO98153##Iubitul Oanei a facut ieri probele pentru costumul pe care il va purta in momentul in care va spune „Da” in fata ofiterului starii civile. Chiar daca este insarcinata in luna a saptea, Oana Roman s-a ocupat de organizarea ceremoniei si a petrecerii care va urma.

Potrivit wowbiz. ro, nunta propriu zisa va avea loc la cateva luni dupa ce Oana va deveni mamica, cel mai probabil in acelasi timp cu botezul fetitei.

Cat despre nasi, Oana si Marius si-au ales niste prieteni apropiati drept parinti spirituali.

Astazi, 15 ianuarie, de ziua marelui poet national Mihai Eminescu, Oana Roman va spune „Da!” in fata ofiterului starii civile a Primariei Sectorului 2. Ea va deveni sotia lui Marius Elisei, logodnicul ei si tatal fetitei careia Oana ii va da nastere peste doua luni.

Reporterii wowbiz.ro au aflat ca Oana a fost extrem de emotionata ieri, cu o zi inaintea casatoriei, chiar daca a incercat sa-si umple tot timpul cu ultimele pregatiri.

Desi este insarcinata in luna a saptea si nu se mai poate ocupa cu aceeasi sprinteneala de treburile organizatorice, Oana a gasit resursele necesare sa puna la punct ceremonia de azi, dar si petrecerea de dupa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit unor apropiati ai cuplului Oana-Marius, diva a avut ieri o zi extrem de incarcata.

A fost la ultimele retusuri pentru rochia de cununie, creatia lui Razvan Ciobanu, care va fi in doua culori, predominant roz. Si pentru ca evenimentul va avea loc in timpul zilei, nu va fi o rochie lunga ci ii va acoperi putin genunchii. Nici Marius nu se va lasa mai prejos. Acesta va imbraca un costum creat de Adina Buzatu, genul british, pretabil unui eveniment special ce are loc in timpul zilei.


Interesant este faptul ca, potrivit acelorasi surse wowbiz.ro, Oana si Marius se vor rezuma la a spune „Da!” si nu vor face schimb de verighete in primarie. „ Din cate am inteles de la ei, considera acest obicei drept unul special, pe care il vor pastra pentru momentul cununiei religioase, in lacasul Domnului ”, spun apropriatii. In ciuda statutului Oanei de persoana publica, ea si Marius si-au ales nasii cu sufletul, acestia fiind niste prieteni apropiati cuplului si nicidecum vedete.


 

 

Taguri: