Gabriela Cristea da de pamant cu Bianca Dragusanu! Vezi ce crede despre scandalul monden

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

In debutul editiei de astazi, Gabriela Cristea a povestit o intamplare care a indispus-o.

"Astazi recunosc ca atunci cand m-am trezit eram bine dispusa, insa m-am indispus un pic uitandu-ma la televizor. De ce? M-am uitat la Draga mea prietena. De fapt, nu eu ma uitam, eu eram in baie si Tavi se uita. Si am auzit niste onomatopee. Am iesit, am zis ca s-a intamplat ceva, ca s-a taiat cu cutitul la deget, ca l-a fript ceaiul. Cand colo, era un interviu cu niste domnisoare", a spus Gabriela Cristea.



Povestea a fost continata de iubitul ei, Tavi.

"si intrebarea era urmatoarea: pe cine ai alege intre Bianca Dragusanu si Mihai Eminescu? Raspunsul e clar: Bianca Dragusanu. Dupa aceea, urmatoarea intrebare: dar dintre Victor Slav si Mihai Eminescu? Bianca Dragusanu! Cea mai tare chestie este ca i-au transmis la multi ani, multa sanatate si sa mai scrie multe poezii".

"Adevarul e ca Victor Slav nu trece pe sub plopii fara sot, ci se duce la sala sa faca muschi.
Si atunci mi se pare firesc. Nu-i asa, despre Eminescu am cam uitat, pentru ca e mai important ca a mancat Bianca Dragusanu si i-a ramas carne intre dinti si se scobeste cu scobitoarea. E foarte important!", a adaugat Gabriela Cristea.
##VIDEO98172##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.