Bebelusii si EVADARILE din patut. Nu o sa-ti vina sa crezi ce idei nastrusnice le trece prin minte!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Cand privesti viata din spatele unor gratii, iti vin tot felul de idei! Dovada stau protagonistii urmatoarelor imagini! Pot scrie un manual cu tehnicile de evadare care le trec prin minte si le si folosesc fara pic de teama!

##VIDEO98180##Atentie, chiar va recomandam sa incercati asa ceva acasa! Dati-ne de veste, daca va iese! Dragi parinti, fiti pe faza! Satui de gratiile patuturilor in care sunt tintuiti, bebelusii au trecut la actiune! Sa intre in scena bebelusa imbracata in roz! Genunchii bine indoiti, mainile stranse de grilaj, hopa sus, urmeaza o rostogolire inainte si gata! Evadare ca la carte! Pai ce, credeati ca regulile nu se pot „sfida” si de-a busilea?!

Pe principiul „unde-s doi, puterea creste”, gemenii pe care vi-i prezentam in continuare, vor sa-si ia si ei lumea in cap! Priviti-l pe primul dintre ei cum

escaladeaza grilajul patutului fara pic de teama! Stati sa vedeti tactica „unul trage si-altul pandeste”!

Sa nu credeti ca e fictiune! Imaginile sunt cat se poate de reale si demonstreaza ca nimic nu e prea greu, cand iti doresti cu orice pret! Dar unde se grabesc toti acesti bebelusi? Asta nu am aflat, dar e clar ca evadarea e, pentru multi dintre ei, floare la ureche, nici vorba de misiune imposibila! Parca ar fi special antrenati! Unde mai pui ca unii se mai si intorc in patut!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.