Gerald Butler e istorie! Un alt actor celebru a devenit iubitul Madalinei Ghenea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Gerard Butler este, cu siguranta, istorie pentru Madalina Ghenea. Un alt actor celebru ii declara dragostea acum romancei!

##VIDEO98213##In noiembrie, anul trecut, Madalina Ghenea ne declara ca isi doreste o familie si un copil. Cu siguranta nu cu Gerard Butler se va intampla! Alt actor celebru ar fi acum langa Madalina Ghenea. Unul dintre cele mai cunoscute tabloide din lume, The Sun, scrie ca Michael Fassbender, in varsta de 36 de ani, ar fi mers cu Madalina Ghenea intr-o vacanta in Noua Zeelanda, in noiembrie, anul trecut.

Da! Chiar in luna in care Madalina declara ca isi doreste copii si familie.

Sa se fi referit la el? Ba mai mult! Cei doi si-ar fi petrecut Revelionul impreuna, in Romania. Dar sa lamurim lucrurile. Michael Fassbender este actorul care a jucat in filmul „Avocatul”. Si tot el a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din filmul de succes „12 ani de sclavie”. Ambele filme au o distributie spectaculoasa.

Se pare ca Madalina s-a despartit pe la jumatatea anului trecut de Gerard Butler si nu i-a luat mult sa se indragosteasca de un alt actor celebru, pe val acum.
Sau poate ca el s-a indragostit primul. Cine stie? Chiar daca isi petrec mult timp impreuna, Michael nu a fost impreuna cu Madalina la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. Sora sa, Catherine, i-a fost alaturi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.