Cele mai emotionante momente de la nunta lui Cove! Prezentatorul tv a publicat un filmulet impresionant cu sotia lui

Autor: A.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Prezentatorul tv a tinut sa impartaseasca bucuria de la nunta sa si alaturi de de fanii si publicul sau. Cove a publicat un filmulet plin de emotie in care se afla alaturi de sotia sa.

Gabriel Coveseanu s-a casatorit sambata cu iubita lui, Florentina. Desi e la a doua casnicie, Cove recunoaste ca a avut emotii.

Vedeta Kanal D a decis sa o ia de nevasta pe iubita lui, Florentina, dupa trei ani de relatie. Cei doi au pus la punct toate detaliile si au spus amandoi “Da” la starea civila a sectorului 3. Alaturi de ei au fost atat familia cat si cei mai buni prieteni.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Imi doresc un copil, dar viitoarea mea sotie nu este insarcinata, am fost surprins sa citesc asta intr-un tabloid.

Suntem nerabdatori si emotionati in asteptarea marelui eveniment de sambata, iar de facut copii ne apucam in luna de miere”
, declara prezentatorul cu cateva zile inainte de nunta.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.