Gabi Cristea si-a schimbat nuanta parului

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Dupa ani la rand in care a fost bruneta, Gabi Cristea a ales sa isi schimbe un pic culoarea parului!

 

Gabi Cristea si-a schimbat nuanta parului
Dupa ani la rand in care a fost bruneta, Gabi Cristea a ales sa isi schimbe un pic culoarea parului! Vedeta Kanal D s-a vopsit un saten inchis si considera ca aceasta nuanta i se potriveste de minune.
“In vara, am slabit foarte mult si culoarea inchisa a parului nu se mai potrivea cu restul look-ului meu! In general, negru inaspreste trasaturile, iar mie mi s-a ascutit fata si o asemenea nuanta nu ma avantaja deloc! Asa ca, la finele anului, am luat decizia sa nu mai vopsesc
bruneta, ci sa merg pe un ton mai deschis, iar acum am ajuns la un saten care imi place la nebunie!”, ne-a declarat prezentatoarea.
Pe Gabriela Cristea o puteti vedea, de luni pana vineri, la Kanal D, de la orele 13.15, moderand emisiunea “Te vreau langa mine”.


In vara, am slabit foarte mult si culoarea inchisa a parului nu se mai potrivea cu restul look-ului meu! In general, negru inaspreste trasaturile, iar mie mi s-a ascutit fata si o asemenea nuanta nu ma avantaja deloc! Asa ca, la finele anului, am luat
decizia sa nu mai vopsesc bruneta, ci sa merg pe un ton mai deschis, iar acum am ajuns la un saten care imi place la nebunie!
”, ne-a declarat prezentatoarea.

Pe Gabriela Cristea o puteti vedea, de luni pana vineri, la Kanal D, de la orele 13.15, moderand emisiunea “ Te vreau langa mine ”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.