O echipa de fotbal de elita trece printr-o criza severa, dupa ce patronul se sinucide si lasa echipa ingropata in datorii.

Cand un om bogat cumpara echipa, ca un cadou pentru frumoasa lui sotie, tanara Meital, starul echipei, atacantul Saar ii intampina cu bratele deschise, fara a simti ca viata lui este pe cale sa ia o intorsatura vicioasa. Atunci cand colegii, fanii si chiar sotia lui incep sa se intoarca impotriva lui, Saar este determinat sa afle adevarul din spatele vietii lui care se prabuseste, convins ca el se confrunta cu un inamic puternic.

Si intr-adevar, in spatele a tot se afla Meital, care in trecut era o fata saraca numita Sima  si impreuna cu

care Saar a experimentat prima lui dragoste. Dupa ce el a parasit-o pentru a-si indeplini  visul de a juca fotbal in Europa, Meital a descoperit ca era insarcinata si complicatiile survenite la avort au condus la incapacitatea ei de a mai avea copii vreodata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

  • Distribuția: Yehuda Levi, Liraz Sherchi, Ofer Shechter, Michal Gavrialov, Adi Hemelbloue