Iulia Albu, curtata de artisti: "Imi aleg insa cu mare atentie colaborarile"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Dupa ani in sir in care a studiat istoria artei vestimentare, a devenit specialist si editor de moda si s-a impus cu rubrica sa saptamanala din emisiunea “WOWbiz”, de la Kanal D, Iulia Albu incepe sa culeaga roadele muncii sale.

Personaj controversat, al carei stil vestimentar este catalogat ca fiind extravagant si sofisticat, vedeta Kanal D nu s-a grabit insa sa bata palma si sa accepte oferta tentanta.  


" Propuneri au existat mereu atat din partea unor cantareti, cat si din partea unor mari companii de productie. Imi aleg insa cu mare atentie colaborarile pentru ca nu ma pot implica intr-un proiect care sa nu se ridice la inaltimea standardelor de calitate pe care mi le autoimpun", a declarat Iulia Albu. 


Pe Iulia Albu o puteti vedea joi seara, in emisiunea WOWbiz, de la Kanal D, unde comenteaza nemilos aparitiile vestimentare ale artistilor de la noi si din strainatate, in rubrica sa “ Verdict Iulia Albu ”.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.