Ce decizie a luat Cristea chiar in toiul scandalului cu Bianca! Uite ce declaratii a facut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Adrian Cristea a plecat in Israel si scapa de tot scandalul in care este implicat de la escapada amoroasa avuta la Paris cu Bianca!

Jucatorul a primit o oferta de la un club puternic din Tara Sfanta si s-a dus sa isi negocieze contractul impreuna cu impresara lui, Anamaria Prodan!

“Adi se apuca de treaba si cum sezonul de transferuri este in toi, vrea sa stie si omu’ pe ce cale o sa apuce! La Steaua nu mai are loc, pentru ca Reghe nu il mai vede in echipa, asa ca, impresara lui, Ana Maria Prodan, a raspuns, ieri, pozitiv la o oferta tentanta venita pe adresa lui Adrian! Dupa o discutie avuta la telefon, Prodanca si Cristea au luat hotararea sa

plece impreuna la Tel Aviv ca sa stabileasca detaliile unui contract pe o perioada de un an!”, a spus un prieten de-al jucatorului pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

El nu a vrut sa faca declaratii despre scandalul cu Mariana Rosca si nici despre relatia lui cu Bianca Dragusanu. "Nu este momentul potrivit", a spus fotbalistul cand a fost luat la intrebari de o echipa de la WOWbiz.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.