Adelina Pestritu, in febra pregatirilor: "Acum caut  locatia"

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:11

Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D, isi va serba, pe 2 februarie, ziua de nastere.

 

Adelina Pestritu, in febra pregatirilor
Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D, isi va serba, pe 2 februarie, ziua de nastere. Frumoasa bruneta a intrat deja in febra pregatirilor pentru petrecerea de pomina pe care o va organiza cu ocazia implinirii celor 27 de ani.
“Daca organizezi totul din timp, iese mai bine evenimentul. Eu vreau sa am o petrecere minunata si bine organizata, iar invitatii mei sa se simta bine, asa ca m-am apucat deja de pregatiri.
Acum caut  locatia, fac lista cu invitati, caut meniul perfect :)”, a declarat vedeta tv.
La cei aproape 27 de ani impliniti, Adelina se considera o femeie matura, dar in acelasi timp copilaroasa, si e foarte mandra de ceea ce a realizat pana la aceasta varsta.
“ M-am luptat sa imi indeplinesc visul de a avea casa mea, de a fi independenta chiar si la aceasta varsta”, a spus Adelina Pestritu.
Pe Adelina Pestritu o puteti vedea alaturi de Madalin Ionescu prezentand de luni pana joi, late night show-ul “WOWbiz”, de la 22.15, la Kanal D.

Frumoasa bruneta a intrat deja in febra pregatirilor pentru petrecerea de pomina pe care o va organiza cu ocazia implinirii celor 27 de ani.

Daca organizezi totul din timp, iese mai bine evenimentul. Eu vreau sa am o petrecere minunata si bine organizata, iar invitatii mei sa se simta bine, asa ca m-am apucat deja de pregatiri.

Acum caut  locatia, fac lista cu invitati, caut meniul perfect:) ”, a declarat vedeta tv.

La cei aproape 27 de ani impliniti, Adelina se considera o femeie matura, dar in acelasi timp copilaroasa, si e foarte mandra de ceea ce a realizat pana la aceasta varsta. “ M-am luptat sa imi indeplinesc visul de a avea casa mea, de a fi independenta chiar si la aceasta varsta ”, a spus Adelina Pestritu.


Pe Adelina Pestritu o puteti vedea alaturi de Madalin Ionescu prezentand de luni pana joi, late night show-ul “WOWbiz”, de la 22.15, la Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”