Ancheta cutremuratoare - cadavre vandute la drumul mare de catre gropari!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Sambata, 18 ianuarie, de la ora 19.45, Mihai Ghita prezinta in emisiunea “Asta-i Romania” o ancheta incredibila care scoate la iveala cum se pot cumpara cadavre direct din cimitire, dar si pana unde poate merge nepasarea groparilor pentru a castiga cativa bani.

In urma unor informatii venite la redactie, echipa “ Asta-i Romania ” a incercat sa achizitioneze cateva articulatii si un craniu dintr-un cimitir din apropierea Bucurestiului, direct de la gropari, stiind ca astfel de tranzactii se intampla frecvent acolo. Dandu-se drept studenti la medicina, reporterii Kanal D au reusit sa negocieze cumpararea unor ramasite lumesti de la un decedat recent deshumat.

Credeti ca intr-o saptamana, doua, s-ar putea sa gasiti ceva?”, intreaba

reporterul “Asta-i Romania”. Raspunsul groparului vine fara ezitare, semn ca astfel de tranzactii nu sunt o noutate pentru el, iar deshumarile sunt surse de bani frecvent exploatate. “ Pai sa vedem daca moare cineva, ca sa faci rost de ceva, de un os, trebuie sa bagi in loc alt mort. Depinde si de cum e el, in ce stare se afla (n.r.: ramasitele vechi). Daca o fi vreo baba d-aia de 60 de ani si o scoate dupa 25 de ani, ce sa mai alegi din aia? Basmaua?”, a
spus unul dintre gropari. Care sunt preturile pentru astfel de achizitii, dar si in ce fel se va incheia tranzactia reporterilor “ Asta-i Romania ”, veti afla sambata seara, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu ratati o ancheta cutremuratoare, sambata, 18 ianuarie, de la ora 19.45,

in emisiunea “ Asta-I Romania ” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D. 

 


Iancu Sterp, primele declarații despre adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost la cununia lui: „Sunt niște neînțelegeri...”

Iancu Sterp, fratele celebrului cântăreț de manele Culiță Sterp, a simțit nevoia să lămurească o situație care a stârnit valuri pe internet, legată de absența fratelui său și a partenerei acestuia, Daniela Iliescu, de la cununia civilă cu Denisa Coțolan, care a avut loc pe 20 octombrie.