Cea mai varstnica mamica i-a facut o SURPRIZA DE PROPORTII fiicei sale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 19:45

Va mai amintiti de Adriana Iliescu, cea mai varstnica femeie din lume care a nascut? Ei bine, fiica ei a împlinit 9 ani. Le-a facut o surpriza uriasa colegilor ei de scoala.

##VIDEO98592##Despre ce e vorba? Eliza sau „fetita celei mai varstnice mame din lume”, asa cum a fost botezata la nastere a implinit joi 9 ani. E domnisoara in toata regula, delicata si vesela, dar si jucausa. Daca pana acum Eliza era sarbatorita in maternitatea in care a venit pe lume, acum a avut parte de o serbare cu fast la scoala la care invata.

Toti colegii i-au cantat „La multi ani!” si ea a fost in centrul atentiei.

Daca alti copii de varsta ei sunt pasionati de papusi sau filme animate, Eliza e innebunita dupa literatura si mai ales dupa opera lui Eminescu. A primit o multime de cadouri si a avut grija sa aranjeze singura torturile pregatite special pentru ea.

Desi multi au condamnat-o atunci cand a decis sa aduca pe lume un copil la varsta de 67 de ani, Adriana Iliescu este si acum convinsa ca a facut ceea ce trebuia.

Mai ales ca acum, Eliza este sprijinul ei. Anul trecut femeia a avut de dus un proces intentat unui vecin, care a costat-o, insa, mare parte din cheltuielile sale.

Acum recunoaste ca o duce destul de greu, dar nu se plange. Chiar si asa, Adriana Iliescu nu se lasa. Lupta din toate puterile ca sa ii ofere totul micutei Eliza pe care o iubeste mai mult decat orice pe lume.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.