LESINI DE RAS! Animale la volan. Ati mai vazut asa ceva?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 19:40

Imagini uluitoare am surprins pe sosele! Asa soferi, rar ti-e dat sa intalnesti! Nici nu stii cum sa rectionezi cand vezi cine se afla in spatele volanului!

##VIDEO98595##Va prezentam o veverita speciala! Ii place viteza! Asa ca mai preia, din cand in cand, controlul volanului. Ar conducea ea tot drumul, dar e cam mica de statura si nu ajunge la pedale. Cainii se descurca mai bine la capitol acesta.

Unii chiar au invatat sa conduca! Porter e primul care a luat lectii de sofat ca sa nu mai depinda de stapan cand vrea sa dea o tura prin oras! Si chiar se pricepe! Stie inclusiv sa treaca de o curba fara sa faca un accident! Ce-i drept, e si profesoara de fata care se asigura ca

Porter n-o da in bara si nici nu mai sunt alte masini pe traseu!

Dar, sa recunoastem! Stie sa conduca mai bine decat unii colegi de trafic bipezi! Si respecta si regulile! Dupa cum vedeti, nu pleaca la drum fara sa poarte centura de siguranta! Si pisicile invata sa conduca? Vedeti in imagini o pisica nu prea incantata ca trebuie sa ia lectii de condus!

Deja se gandeste ca trebuie sa mearga singura la supermarket ca sa-si cumpere lapte si niste carne.
Si apoi, nici ambuteiajele nu-i prea plac! Se vede ca felina nu e prea incantata de idee! Unde mai pui ca sunt si o gramada de surate de-ale ei care chiar nu stiu nici macar lucruri elementare.

Cum ar fi- intratul in masina! Daca vrei sa conduci, ai nevoie de volan, care e IN autoturism si nu deasupra! Pana si caprele stiu asta! Amgasit o cornuta care ar circula cu masina! Daca ar avea permis! A invatat deja sa deschida portiera! Cine stie ce se mai poate intampla in cativa ani?

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.