Cum a fost posibil asa ceva? Au patru copii si toti s-au nascut in aceeasi zi desi nu sunt cvadrupleti

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:14

Coincidenta sau fenomen straniu? Ce sanse sunt ca o mamica sa isi aduca pe lume copiii, fix in aceeasi zi.

Emily Scrugham si Peter Dunn, o familie din Marea Britanie, nu vor avea probleme sa incurce zilele de nastere ale celor patru copii ai cuplului. Motivul? Toti s-au nascut in aceeasi zi. Mai precis 12 ianuarie, o zi cu totul speciala in familia lor.

Cuplul are un baietel de 5 ani, doua fete gemene in varsta de doi ani, iar pe 12 ianuarie li s-a alaturat un nou membru, micutul Ryan, mezinul familiei.

Specialistii sustin ca sansele ca o mama sa nasca copii in aceeasi zi sunt de 1 la 133225.

" Nu mi-a sa cred ca si mezinul s-a nascut tot pe 12 ianurie. Nasterea lui nu era programata in aceeasi zi. De fapt la fel s-a intamplat si in cazul fiului cel mare si al gemenelor", a declarat Emily, tanara mamica in varsta de 22 de ani.
Sam, fiul cel mare urma sa se nasca peste doua saptamani, asa ii spusesera medicii, gemenele au fost nascute in regim de urgenta prin operatie de cezariana deoarece medicul nu le mai auzea bataile inimii, iar mezinul a intarziat trei zile.

Dincolo de aceasta coincidenta bizara, copiii sunt sanatosi, iar parintii vor incerca sa ii faca pe fiecare dintre ei sa se simta speciali de ziua lor chiar daca ii vor sarbatori pe toti la aceeasi data.
" Nu conteaza asta, intentionam sa facem in asa fel incat fiecare sa se simta special. Ii vom sarbatori si impreuna si individual", a declarat Peter, taticul, in varsta de 24 de ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.