Bogatii au ramas cu buza umflata si copiii neingrijiti! Procurorii DIICOT au anihilat filiera BONELOR FILIPINEZE din Romania

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 19:30

Bogatii Romaniei au ramas cu buza umflata si copiii neingrijiti! Peste 40 de bone s-au „evaporat” fara sa spuna nimic. Unde au plecat, dar mai ales, ce se ascunde in spatele acestei afaceri, aflati de la Stirile Kanal D!

##VIDEO98686##Va prezentam imagini in exclusivitate de la o operatiune extrem de complicata a Directiei de Crima Organizata! Pentru ca, pana la urma, romanele si filmele sunt politiste. Inregistrarile au fost facute in timpul unei operatiuni de filaj care a durat cateva luni. Politistii romani si procurorii DIICOT au urmarit pas cu pas o afacere ilegala pusa la cale de mai multi indivizi.

Anchetatorii romani au demarat operatiunea secreta dupa ce s-a raportat disparitia mai multor bone din casele unor romani cu bani! Femeile din Filipine si Nepal reprezentau „marfa” unor indivizi specializati in plasarea pe piata muncii din tarile

vest-europene. Patru romani au pus la cale un veritabil sistem ilegal pentru obtinerea de vize de munca in spatiul Schengen.

Din 2012, peste 40 de femei din Asia au venit in Romania pentru a munci ca ingrijitoare la oamenii cu bani din tara noastra. Asa ca 4 indivizi au „mirosit” oportunitatea de afaceri. Le-ar fi promis bonelor ca le pot duce in tari din vestul Europei, unde salariile sunt mult mai consistente.

Procurorii spun ca, falsificand acte, membrii retelei au reusit sa obtina zeci de vize de lucru in spatiul Schenghen.

Fiecare femeie trebuia sa plateasca cel putin 2500 de euro. Bonele care au plecat din Romania, ajutate de cei 4 indivizi ridicati astazi de DIICOT risca sa ramana fara contractele banoase din Occident. In ancheta sunt implicati politisti din mai multe state europene.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Si uite-asa, bonele filipineze dispareau din casele bogatilor Romaniei.

Nu era vorba de o rapire. Alegeau salariul mai gras din vest. Moda bonelor filipineze a ajuns pe plaiurile mioritice prin 2007. Adriana Bahmuteanu si Silviu Priogoana, Moni si Irinel Columbeanu, Ana Maria Prodan si Reghe, cu totii au apelat la ajutor specializat din Asia.

 

 

Taguri: