Dinu Patriciu, intalnire de gradul zero cu sotia, pe holurile tribunalului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Intalnire de sute de milioane de euro in instanta! Doi soti din topul bogatilor Romaniei s-au intalnit pentru prima data, dupa un an de scandal, in fata judecatorului!

##VIDEO98688##Sunteti curiosi daca au iesit scantei? De aproape 2 ani, sotii Patriciu se razboiesc in instanta. Fiecare vrea incheierea mariajului si o parte consistenta din avere. Si uite ca a venit si clipa in care sa dea nas in nas in sala de judecata, pentru prima data in ultimul an.

Publicul a fost evacuat de la sedinta in care s-a judecat divortul familiei Patriciu! Omul de afaceri a fost audiat in legatura cu motivele pentru care cere despartirea de sotia sa! Surse din sala de judecata spun ca cei doi nu s-au privit in ochi.

Iar la final, si in fata jurnalistilor au fost tacuti.

Sotii Patriciu au facut tot posibilul sa nu fie filmati impreuna. Desi au iesit in acelasi timp, au evitat presa cu dibacie. Lupta dintre cei doi tine mai mult de valoarea averii, decat de impartirea ei. In 2010, averea omului de afaceri era estimata la aproximativ 2,3 miliarde de euro.

A ajuns la un milliard, iar in prezent, Patriciu spune ca mai are in cont doar 191 de milioane de euro.

Asta inseamna o scadere de aproape 11 ori! Problemele dintre cei doi soti sunt departe de final. Judecatorii trebuie sa se pronunte asupra divortului, iar in alt proces, trebuie sa decida impartirea bunurilor comune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.