SCANDAL la un adapost de caini in momentul in care cativa cetateni au vrut sa adopte maidanezi

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 19:15

Au aflat de la Stirile Kanal D ca in fermele din penitenciarul Rahova este un adapost pentru maidanezi, asa ca s-au dus sa adopte. Numai ca, surpriza! Cum i-au vazut, cei care ar fi trebuit sa-i ajute au dat bir cu fugitii. Oare de ce?

##VIDEO98696##Este de necrezut ce s-a intamplat in fata fermelor penitenciarului Rahova! Dupa ce au vazut materialul pe care noi l-am difuzat in urma cu numai cateva zile, iubitorii de animale au plecat in cautarea, sa-i spunem „adapostului” nou infiintat in Bragadiru. Ce au descoperit aici?

In zadar au asteptat in fata gardurilor inalte un raspuns fie din partea Primariei Capitalei, fie de la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor sau chiar de la Politie.

Dupa zeci de apeluri catre institutiile statului, apare intr-un final un echipaj. Ce se intampla mai departe, vedeti in materalul video!

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.