SOC! Bianca Dragusanu il DESFIINTEAZA pe Adrian Cristea: “E un…”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:14

Nici macar cand erau impreuna si sustineau ca se iubesc ca doi porumbei, lucrurile nu au fost numai lapte si miere intre Bianca Dragusanu si Adrian Cristea.

Surse din anturajul roscatei sustin ca Bianca obisnuia sa il desfiinteze pe Adrian Cristea cand acesta calca stramb sau venea beat acasa. Biancai Dragusanu nu ii convenea faptul ca fostul ei pierdea nopti prin cluburi in compania unor domnisoare, iar a doua zi de ducea mahmur la antrenamente.

Bianca spunea despre Adi ca este un betiv si acest lucru ii dauneaza foarte mult pe plan sportiv! Cristea juca pe atunci la Petrolul si patronul clubului era Florian Walter, iar ea mereu se ducea sa il roage sa nu il amendeze pe iubitul sau pentru ca semnele de

alcool si de nesomn se sesizau usor la antrenamente si, fireste, aveau repercursiuni financiare! In plus, o mai deranja si faptul ca o insela cu diverse domnisoare si totul ajungea la urechile ei! E adevarat ca nu avea dovezi, insa nu putea sa stea impasibila! De aceea, aveau o gramada de certuri, care se terminau urat, cu jigniri si plecari de acasa. Pana la urma, Bianca nu a mai rezistat si s-a despartit de el! ”, a povestit o prietena a roscatei.


Afla mai multe pe wowbiz.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.