Boierul Malkocoglu din Suleyman Magnificul s-a facut afacerist. Vezi in ce a investit banii castigati din serial!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Actorul Burak Ozcivit, interpretul lui Bali Malkocoglu, mana dreapta a sultanului in serialul turcesc “Suleyman Magnificul” s-a lansat in afaceri.

Potrivit ziarului National, Burak Ozcivit si-a deschis un restaurant unde supravegheaza personal ca lucrurile sa mearga bine, atunci cand nu este la filmari. Nu este, insa, singurul actor din Suleyman Magnificul care si-a investit banii in diferse afaceri. Insusi “sultanul”, adica Halit Ergenc are un hotel in Grecia, iar Rustem Pasa, adica Ozan Guven se lauda ca si-a deschis un magazin de pantofi.

In cazul lui Burak Ozcivit, restaurantul poarta numele personajului care l-a facut celebru pe actor.

Locatia se afla chiar in centrul Istanbulului, iar actorul e bucuros ca nu duce lipsa de clienti. Insa Burak Ozcivit a recunoscut ca adesea, femeile sunt cele care vin in numar mare la restaurantul, in special fanele serialului turcesc.

La inaugurarea localului, actorul a organizat o petrecere de cocktail la care au particiat inclusiv colegii sai de platou. Actorul, acum proaspat patron, a recunoscut ca nu s-a orientat intamplator catre o afacere de genul acesteia.

Burak Ozcivit vine dintr-o generatie de afaceristi, strabunicul, bunicul si tatal sau avand o macelarie din familia si-a castigat existenta de atatea generatii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Spirit intreprinzator, interpretul boierului Bali Malkocoglu s-a gandit ca nu ar fi rau sa profite de pe urma popularitatii care i-a adus-o celebrul serial, Suleyman Magnificul. Asa i-a venit ideea de a se lansa in afaceri.

Interesant este faptul ca actorul si-a decorat restaurantul cu diverse obiecte care ne duc cu gandul la vremurile in care a trait personajul sau. Ici colo, gasesti ba un coif, ba o spada, etc.

 

 

Taguri:

Maria Pătrașcu, medic specialist psihiatru, a adus în prim-plan, în cadrul emisiunii „Follow us!”, câteva semne după care putem recunoaște o persoană narcisistă.