Noi informatii despre moartea printesei Diana: O femeie sustine ca a fost mituita sa nu dezvaluie adevarul

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:14

Fosta sotie a unui lunetist din trupele SAS sustine ca a fost platita pentru a nu dezvalui implicarea regimentului de elita in moartea printesei Diana.

Fosta sotie a unui lunetist britanic sustine ca a fost platita pentru a nu vorbi despre implicarea trupelor speciale in moartea printesei de Wales, relateaza Daily Mail. Femeia, al carui nume nu a fost dezvaluit, dar care este numita Sarah de catre cotidianul britanic, spune ca i-a fost dat un plic maroniu care continea 500 de lire sterline si i s-a spus sa "nu vorbeasca desre printesa Diana".

Aceasta teorie a aparut prima oara la procesul sergentului Danny Nightingale, care a fost gasit vinovat pentru posesia ilegala a unei arme de foc.

Sotia lunetistului "N", cel care sustine implicarea serviciului SAS in moartea printesei Diana, spune ca a fost avertizata de un ofiter ca va ajunge ca Lee Rigby, soldatul decapitat de teroristi islamisti, la Londra, daca spune ceea ce stie si ca amenintarile din partea SAS au facut-o sa se ascunda si sa se teama pentru viata ei.


"Am primit 500 de lire si mi s-a spus sa nu vorbesc despre moartea Dianei sau despre operatiunile SAS.
Dar nu aveam cum sa pastrez tacerea despre un lucru atat de serios", spune femeia. Lunetistul "N" a mai spus ca membrii serviciului fac tot felul de abuzuri si ajung chiar sa raneasca sau sa hartuiasca persoane. Soldatul spune ca s-a ajuns ca ranirea civililor sa fie o practica standard. Daca unul dintre membrii SAS se afla in conflict cu o persoana si vrea sa se razbune, nu trebuie decat sa-i scrie numele si adresa pe o hartie pe care sa o puna intr-o cutie impreuna cu o suma de bani si colegii lui rezolva situatia.
Sarah spune ca a fost chemata la o intalnire cu oficiali ai regimentului care au negat acuzatiile pe care fostul ei sot le aduce, dar "nu au spus nimic despre moartea printesei", spune femeia. "Din acest motiv am inceput sa cred ca sotul meu spunea adevarul in 2008, cand afirma ca un ofiter SAS l-a orbit pe soferul Dianei cu un fascicul de lumina, la intrarea in tunelul Pont d'Alma", continua ea.
"I-a semnalizat apoi unui coleg ca operatiunea a fost indeplinita, asa ca acesta este marele secret al regimentului, cred eu"
, spune Sarah.( sursa Mediafax)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: