METODA INCREDIBILA prin care o tanara a reusit sa calatoreasca in timp

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 17:55

Chino Ottsuka, o tanara de origine japoneza, dar stabilita in Marea Britanie este de profesie fotograf. Recent ea si-a expus lucrarile intr-o expozitie care i-a lasat pe toti cu gura acscata.

Tanara spune despre ea ca este un fotograf care calatoreste in timp. De altfel, in randul fotografilor profesionisti s-a ia amploare un nou curent, numit "time travelling photography", adica, pe romaneste fotografia cu ajutorul careia poti calatori in timp.

nu ati intels nimic? Pai sa va explicam. Luati o fotografie veche, sa zicem momentul in care ati primit premiul intai in clasa intaia, etc si o editati astfel incat sa apareti atat ca adult, dar si precum copil in aceeasi fotografie.

Chino Ottsuka a realizat mai multe fotografii de acest gen despre care nici zici ca au fost prelucrate pe care le-a expus public. Fotografa a obtinut si un premiu pentru albumul ei special intitulat" Finding me", adica" Regasindu-ma pe mine".

##GALLERY375##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.