ACCIDENT SOCANT! 5 persoane au murit dupa ce masina lor s-a rasturnat de pe un pod

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Sfarsit crunt pentru o intreaga familie din judetul Constanta! Un barbat, trei copii ai sai si alti doi nepoti au fost gasiti fara suflare in masina care s-a rasturnat de pe un pod. Atentie! Urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional!

Duminica seara, scafandrii militari s-au chinuit 4 ore sa scoata din apa o masina de teren, in care au murit inecati 5 oameni. Un martor povesteste ingrozit cum s-a intamplat totul:

"A venit cu viteza de acolo, nu s-a mai redresat aici, s-a lovit de bordura, a rupt balustrada si a plutit 5 secunde, 10 secunde maxim pe apa si s-a dus la fund!".

Apa in care s-a scufundat masina are o adancime de 7 metri, motiv pentru care a fost nevoie de scafandrii militari ca sa o gaseasca si sa o scoata la suprafata.

La mai bine de 4 ore de la accident, sub privirile ingrozite ale oamenilor, a fost scoasa masina. Este posibil ca soferul sa fi murit imediat ce s-a izbit de parapetul metalic. O bara lunga, de culoare galbena, a strapuns parbrizul masinii.

Din masina au fost scoase 5 trupuri neinsufletite: un barbat de 44 de ani, fiica sa in varsta de 27 de ani, un fiu al barbatului, de 19 ani, si cei doi nepoti: o fetita de doar 5 anisori si un baiat de 11 ani.


Rudele victimelor spuneau ca in masina s-ar mai fi aflat un al patrulea copil, care a fost dat disparut. Au avut dreptate: scafandrii i-au gasit trupul neinsufletit in cele din urma!

Anchetatorii spun ca soferul masinii, un cetatean de etnie turca, nu figureaza in baza de date a Politiei Romane ca fiind posesor al unui permis de conducere. In masina a fost gasita si o suma destul de mare de bani.
Aproximativ 6 mii de euro si 4 mii de lei.
##VIDEO99057##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.