HAOS si VIOLENTA la Kiev! 200.000 de oameni au protestat impotriva guvernului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Amenintari si miscari violente in Kiev! Sute de mii de manifestanti s-au batut azi-noapte cu fortele de ordine si au creat un adevarat haos in centrul Capitalei ucrainene.

Opozitia l-a avertizat chiar pe presedintele Ianukovici. Fostul campion mondial de box i-a spus ca risca sa aiba aceeasi soarta precum Ceausescu!

A fost haos in piata centrala! Peste 200 de mii de oameni si-au unit fortele impotriva unor noi legi represive adoptate recent de guvernul ucrainean. O noapte intreaga centrul Kievului a aratat ca un camp de lupta. Manifestantii au distrus o furgoneta a politiei, au aruncat cu pietre, cu fumigene si cu coctailuri Molotov.



Nimic nu le-a stat in cale. Protestatarii au incercat sa ajunga la cladirea Parlamentului si au fortat incontinuu cordonul de jandarmi. In incercarea de a potoli violentele, chiar si liderul opozitiei, boxerul Vitali Kliciko a fost atacat cu un extinctor de multimea agresiva!

In miez de noapte, multimea parca s-a mai linistit. A fost momentul in care din piata a rasunat un avertisment infricosator la adresa presedintelui.
I-au reamintit de ce-a patit Ceauseascu, in urma cu doua decenii si jumatate.

Un avertisment care nu a ramas fara raspuns. La scurt timp, presedintele Ianukovici a reactionat. Dupa ore intregi de proteste si batai cu fortele de ordine, oamenii s-au imprastiat. Doua persoane au fost insa grav ranite in aceste ciocniri.

Manifestatia de ieri a fost organizata in ciuda deciziei juedecatoresti de saptamana trecuta care interzice orice protest de strada pana pe data de 8 martie.

##VIDEO99064##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.