Mare grija cui deschideti usa de la casa! Iata CUM ACTIONEAZA, mai nou, HOTII

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

De la calorifere, anvelope, chiar si extinctoare! Hotii fura tot ce prind! Mare grija cum va asigurati locuinta si, mai ales, cui deschideti usa!

Hotii au facut scoala in toata Europa si au invatat ca vorba dulce mult aduce. Cand nu merge cu frumosul, apeleaza, insa, la alte metode! Hotii nu stiu de mila si nici nu se gandesc la confortul psihic al victimei. Vin, fura si pleaca! Tocmai cand crezi ca tie nu ti se poate intampla te poti trezi pradat, in propria casa, pe strada sau in autobuz! E clar ca i se poate intampla oricui, chiar si unui diplomat!

Va prezentam cativa tineri care au reusit sa intre pana la usa casei ambasadorului Romaniei la Bruxelles.

Nu au apucat sa treaca pragul usii ca au cazut in plasa politistilor. Din pacate, nu erau la prima spargere, aveau vechime si culegeau din locuinte tot  ce le cadeau in  mana, de la calorifere, anvelope, aparatura  elecrocasnica si chiar extinctoare!

In urma perchezitiilor politistii au avut o misiune cu greutate la propriu- sa aduca la sectie tot ce au furat suspectii din locuinte!
Reteaua din care faceau parte si minori actiona la intamplare.
Nu avea nici ponturi si nici planurile facute de acasa! 10 dintre cei 25 de suspecti au fost arestati preventiv.

Dar nu intotdeauna hotii sunt si prinsi! Asa ca mare grija! Unii pot fi atat de prietenosi incat va conving sa le deschideti singuri usa.
##VIDEO99141##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.