Elan Schwartzenberg a aparut in Israel! Ar fi vrut sa se intalneasca cu Traian Basescu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

In Tara Sfanta, presedintele Traian Basescu era cat pe ce sa dea nas in nas cu un om de afaceri celebru, cautat atat de femei frumoase, cat si de procurorii DNA!

Fostul sot al Mihaelei Radulescu ar fi aflat de vizita pe care presedintele Traian Basescu o face zilele acestea in Israel. Ar fi vrut, se pare, sa dea ochii cu seful statului. Motivele? Numai de el stiute! Cert este ca in Romania, procurorii DNA sunt cei care isi doresc sa-l intalneasca pe Elan. Se pare ca omul de afaceri nu impartaseste doleantele lor, asa ca de luni bune se lasa cautat.

Cel putin pana astazi.

Traian Basescu era asteptat la Cimitirul Eroilor israelieni de la Ierusalim ca sa depuna o coroana de flori. Acolo si-a facut aparitia si omul de afaceri, care parea ca vrea sa dea ochii cu presedintele. Pe ultima suta de metri, insa, Traian Basescu si-a modificat programul si a amanat vizita la cimitirul evreiesc.

In zona erau mai multi ofiteri SPP pentru a asigura perimetrul si probabil ca acestia l-au instiintat pe presedinte ca la cimitir este si Elan Schwartenberg.
Chestionat in legatura cu aceasta presupusa intalnire, omul de afaceri a negat vehement ca l-ar fi cautat pe presedinte.

Traian Basescu si-a continuat itinerariul care a inceput la resedinta presedintelui israelian Shimon Peres. De la resedinta presedintelui israelian Traian Basescu s-a dus la Memorialul Eroilor Holocaustului unde a depus o coroana de flori si a aprins flacara vesnica in semn de omagiu pentru cele 6 milioane de evrei ucisi de nazisti.


Presedintele Traian Basescu va pleca maine in Palestina. Nu inainte de a se ruga la Mormantul Sfant de la Ierusalim si de a lasa un biletel pe care isi va scrie cea mai mare dorinta la zidul plangerii.
##VIDEO99143##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.