Mergea des la biserica si purta un talisman sfant. Ce DECLARA Romanita Iovan cu putin timp inainte ca fostul ei sot sa moara

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Intr-un interviu acordat echipei D-Paparazzi, Romanita Iovan marturisea ca s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu. Oare a prevestit nenorocirea ce avea sa vina?

Romanita Iovan a acordat un interviu echipei D-Paparazzi la un eveniment monden. Creatoarea de moda a declarat ca nu se desparte niciodata de o bratara talisman, pe care a luat-o de la o manastire unde obisnuia sa mearga frecvent pentru a sta de vorba cu maica stareta. Romanita Iovan era foarte mandra ca maicuta i-a dat cadou  o basma pe care insasi maica stareta obisnuia sa o poarte.

Lucrurile pareau sa mearga cum nu se poate mai bine pentru ea, atat in dragoste cat si in cariera si nimic nu parea sa prevsteasca nenorocirea ce avea sa se abata

asupra familiei sale. Romanita Iovan si fostul ei sot, pilotul Adrian Iovan au impreuna un fiu, pe Albert, in varsta de 7 ani.

##VIDEO99288##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.