Frumoasa Thalia, votata drept una dintre cele mai talentate actrite de telenovela

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Diva care face “Amor a la Mexicana”, desi nu a mai fost vazuta recent jucand intr-o telenovela, a ramas oricum in sufletul oamenilor ca una dintre cele mai talentate actrite.

Celebritatea a cunoscut-o in 1992 prin rolul principal din “Maria Mercedes”, iar “Marimar”, cea mai de succes productie in care a jucat a ridicat-o pe cele mai inalte culmi! Rolul de fata saraca i s-a potrivit manusa, iar pentru ca a jucat alaturi de Fernando Colunga, Cupidon i-a sagetat pe amandoi si au devenit iubiti! Fernando si Thalia formau unul dintre cele mai tari cupluri, dar chiar daca intreg Mexicul ii lauda, din pacate, relatia lor a durat doar doi ani.

Desi a urmat telenovela “Rosalinda”, care a fost un boom pe piata telenovelelor, Thalia avea in gand sa renunte la actorie. Ultimul film in care a jucat a fost “Mambo Café “, din anul 2000. De atunci, Thalia s-a dedicat carierei muzicale si asta face si in prezent! Poate nu sunteti la curent cu cele mai recente clipuri, dar sa stiti ca artista chiar nu a parasit lumea muzicala.



##VIDEO99309##

Cat despre viata amoroasa, putem spune ca Thalia si-a gasit sufletul pereche! Din anul 2000 este casatorita cu Tommy Mottola, fostul director al Sony Music Entertainment si fostul sot al Mariahei Carey. Totul pare roz intre ei, chiar si dupa 13 ani de casnicie!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu va apucati sa o invidiati, pentru ca Thalia a trecut si prin momente tragice, care i-au marcat viata.

In 2002, surorile ei, Laura Zsi Ernestina, au fost rapite in Mexico City, din cauza celebritatii artistei. Prima a fost eliberata dupa 18 zile, iar cealalta, dupa 36 de zile. Din acel moment, artista s-a concentrat mai mult asupra familiei. In 2007, a devenit pentru prima data mama, aducand pe lume o fetita pe nume, Sabrina Sakae, iar 4 ani mai tarziu l-a nascut pe Matthew Alejandro.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16747521/1/media-139031647970481300.jpg
Drept recompensa pentru pentru ca a vandut peste 40 de milioane de albume in lumea intreaga, Thalia a primit recent o stea pe bulevardul Walk of Fame de la
Hollywood. La ceremonie, artista a fost foarte cocheta, eleganta si cam schimbata la fata. Fanii au acuzat-o ca a cazut victima operatiilor estetice de intinerire. Din pricina interventiilor, intr-adevar se observa ca fata ei a devenit inexpresiva. Chiar si asa, Thalia nu arata deloc rau, la 42 de ani!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.