REACTIA SOCANTA a unui tanar cand a auzit ca parintii iubitei sale nu-l vor de ginere. Nu o sa-ti vina sa crezi pe cine s-a razbunat!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:18

Un tanar in varsta de 32 de ani din China a socat o lume intreaga prin reactia pe care a avut la auzul vestii ca parintii logodnicei sale nu-l vor de ginere.

Barbatul, despre care se stie ca il cheama Lyn, si-a luat iubita ostatica si a tarat-o pe acoperisul unei cladiri, furios ca parintii fetei i-au spus ca nu sunt de acord ca Lyn sa se casatoreasca cu fiica lor. Inarmat cu un satar, acesta a strigat in vazul tuturor ca intentioneaza sa isi ucida logodnica, in varsta de 29 de ani.

Insa asta nu e tot! El a inceput sa se dezbrace pana a ramas gol pusca, dupa care a obligat-o si pe logodnica lui sa faca la fel.

Tanara s-a dezbracat in vazul tuturor, dar si-a pastrat chilotii pe ea. Pana sa-si duca la bun sfarsit planul, acela de a o ucide pe tanara, politistii si trecatorii l-au implorat sa-i dea drumul fetei si sa coboare.

Barbatul a acceptat sa coboare si a promis ca nu-si va ucide iubita daca i se va pune la dispozitie o masina, cu ajutorul careia el sa fuga in lume impreuna cu aleasa inimii sale.
Negociatorul din partea politiei locale nu numai ca l-a instiintat ca autoritatile se vor tine de cuvant, dar i-a si adus masina ceruta de tanar.

Lyn a coborat, amenintand in acest timp ca o omoara pe fata daca suspecteaza o miscare gresita, dar, din fericire, politistii au reusit sa-l puna la pamant si sa-l imobilizeze inainte ca ceva tragic sa se intample. Tanarul risca ani grei in puscarie pentru rapire si tentativa de omor.

##GALLERY379##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.