Lacrimi fierbinti curg pe chipurile impietrite de durere ale parintilor si fratilor Aurei Ion!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 oct 2020, 13:45

Cuvintele sunt prea putine pentru ce simtit Aurelia in ultimele ore de viata! Dorinta ei de a trai, de a fi salvata, i-a ramas intiparita pe chip.

„Orice ai face e nesemnificativ, dar e foarte important sa o faci!”. Asa credea din tot sufletul Aurelia. Si dupa acest principiul a trait. A imbracat uniforma militara la 19 ani si cel mai mare vis al ei era sa salveze vieti.

A devenit student la medicina militara si pentru ca facea parte dintre cei mai buni fusese aleasa sa mearga in misiunile care cereau calm si profesionalism desavirsit.

Drumul din Bucuresti la Oradea ar fi trebuit sa o ajute in cariera, nu sa ii curme viata.

Si-a dat sufletul in frig si intuneric asteptand salvarea. Medicul Zamfir a incercat sa o tina in viata cat mai mult timp posibil. Orele de asteptare, departe de un spital pregatit sa o ajute, i-au fost fatale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Apropiatii sunt furiosi si se simt neputinciosi in fata acestei realitati crunte.

Au deschis, in semn de solidaritate, o pagina pe un site de socializare, „Respect Aura Ion”. Trupul neinsufletit al tinerei a fost depus la Cimitirului Ghencea Militar. Aurelia Ion a fost vansata post mortem la gradul de locotenent. Ea va fi inmormantata maine cu onoruri militare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.