Colegii de zbor ai lui Adrian Iovan au venit sa-si ia ramas bun!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:19

Trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost dus in aceasta dimineata la Scoala Superioara de Aviatie, unde sicriul a ramas pentru cateva ore.

Apropiatii pilotului au avut ocazia sa-si ia ramas bun. Impietrite de durere,  fiica  pilotului Adrian Iovan din prima casatorie  si  fosta sa sotie, Romanita Iovan, au insotit sicriul cu trupul neinsufletit.

Pe langa rude, la catafalc si-au facut aparitia si  numerosi colegi de breasla ai pilotului. Pentru ei,  Adrian Iovan a fost un exemplu in ceea ce priveste profesionalismul.

Printre regrete si durere, colegii de zbor ai fostului pilot nu s-au putut abtine sa nu-si exprime  nemultumirea fata de cum au actionat autoritatile pentru  salvarea  victimelor din accidentul aviatic din Muntii

Apuseni.

Dupa trei ore, sicriul cu trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost scos si transportat la Capela Cimitirului Sfantul Ilie din Rahova. Toti cei prezenti la Scoala Superioara de Aviatie l-au aplaudat inainte de a fi urcat in masina mortuara.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu ochii in lacrimi ,mai multi bucuresteni au venit aseara la statuia Aviatorilor si au depus flori si lumanari pentru pilotul Adrian Iovan si pentru studenta Aurelia Ion.

Chiar daca nu i-au cunoscut pe cei doi, oamenii au simtit nevoia sa se roage pentru sufletele lor. Tragedia petrecuta in Muntii Apuseni  i-a impresionat.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.