Gabriela Cristea, DETALII INCENDIARE despre prima noapte de amor dintre ea si iubitul ei

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:45

Gazda emisiunii "Te vreau langa mine" a dezvaluit publicului detalii picante de la inceputul relatiei cu iubitul ei, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea le-a propus telespectatorilor show-ului matrimonial," Te vreau langa mine" o tema foarte interesanta, mai ales pentru cei indragostiti: Ce sa nu spui la prima intalnire. Atat ea, cat si iubitul si colegul ei platou, Tavi Clonda si-au exprimat parerile in legatura cu acest subiect. Frumoasa prezentatoare le-a sfatuit pe doamne sau domnisoare sa nu fie niciodata negativiste la prima intalnire, dar in acelasi timp sa nu spuna posibilului partener expresia:" Urci la mine la o cafea?" caci nu se cade.



Si pentru ca subiectul emisiunii devenea din ce in ce mai incitant, Gabriela Cristea le-a povestit telespecatorilor ca focul pasiunii dintre ea si Tavi Clonda nu a venit de la prima intalnire. Atunci cand a simtit ca relatia avanseaza, bruneta i-a spus iubitului ei:" Mi-ar placea sa urci la mine, dar e dezordine", iar raspunsul lui Tavi Clonda nu a intarziat sa apara:" Iubesc dezordinea".

##VIDEO99695##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”