Andreea Marin, tot mai multe semne ca este insarcinata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:22

Protectori, cu zambetul larg pe fata, Andreea si Tuncay exerseaza rolul de parinti ai unui baietel? Se pregatesc, oare, sa anunte marea veste?

Iata cum s-au comportat astazi, la Cluj-Napoca! Andreea Marin si sotul sau, Tuncay Ozturk au facut o scurta vizita la Cluj-Napoca. Surpriza, insa! Nu pentru a vedea orasul, ci clubul de fotbal CFR 1907 Cluj.

Vrand parca sa demonstreze ca are o conditie fizica de invidiat, Andreea a schimbat cateva pase cu baietelul pe care zeci de minute l-a protejat, i-a zambit si l-a tinut protectoare in brate.

Mirel este micutul in varsta de 8 ani care i-a cucerit pe Andreea si pe Tuncay. Povestea lui i-a impresionat, iar, in ochii Andreei, s-a vazut asta. Sotul Andreei Marin a declarat in nenumarate randuri ca isi doreste sa devina tatic.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In urma cu doar cateva zile, acesta a postat pe pagina sa oficiala de pe un site de socializare o fotografie care infatiseaza doi parinti cu un baietel si un alt copilas, care este „pe drum”.

Nici Andreea nu s-a lasat mai prejos si a postat o fotografie cu doi bebelusi care dorm imbratisati. Oare o fi un semn? Postarile facute de Andreea si de Tuncay i-a dus cu gandul pe toti la faptul ca vor deveni parinti curand si vor sa lase de inteles acest lucru. Noi am intrebat-o pe Andreea despre o eventuala sarcina, ca sa nu mai existe dubii! Ne-a spus un „nu” si apoi un ”da”, vedeti aici la ce intrebari a raspuns Zana asa!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.